Umetna inteligenca - pospešek za gospodarstvo

Analitske hiše napovedujejo, da bo imela umetna inteligenca že v bližnji prihodnosti odločilen vpliv na konkurenčnost in produktivnost podjetij, že danes pa uspešna podjetja izkoriščajo njene prednosti.

Slovensko združenje za umetno inteligenco AI4SI vabi 26.5.2020 ob 14:00 uri na prvega iz serije spletnih seminarjev s področja uporabne umetne inteligence na katerem bo podpredsednica Združenja Manager Barbara Domicelj spregovorila o tem, zakaj se moramo postopnega uvajanja umetne inteligence lotiti čimprej in kakšne so prednosti za podjetja.

EKWB - podjetje, ki ga poganja UI

Veseli nas, ko so naši partnerji in stranke pristanejo v družbi vodilnih podjetij v svetovnem merilu na področju sprejemanja AI v vseh segmentih svojih dejavnosti. Naš partner in stranka, podjetje EKWB želi postati podjetje, ki ga bo poganjala umetna inteligenca.

Ukraine BA Conference 2020

Konferenca UBA 2020, ki se bo odvijala  3 dni, v mesecu septembru 2020 v Kijevu v Ukrajini, je prva in največja mednarodna konferenca, posvečena poslovni analitiki poslovanja v Ukrajini in širši regiji. Sprva je bila sicer predvidena za konec aprila, vendar je bil termin konference zaradi izrednih razmer prestavljen na september. Tri dni koristnih vsebinn, navdihujočih dogodkov in delavnic vrhunskih predavateljev iz ZDA, Evrope in Ukrajine so prepričljiv razlog za obisk dogodka:

BA Istanbul Conference 2019

Na konferenci BAistanbul Conference 2019 bo Andrej Guštin iz CREApro v Keynote predavanju predstavil inovativni pristop za razvoj digitalne strategije podjetja s pomočjo Lego Serious Play® metodologije.

Konferenca bo se bo odvijala 3. decembra 2019, glavna tema konference pa je "Next Generation Business Analysis". Predavanja in delavnice so namenjene izmenjavanju idej, širjenju znanja, idej in pogledov na pristope poslovne analitike.

Data Science Conference

Na mednarodni konferenci s področja podatkovnih zanosti "Data Science Conference", ki se je odvijala 19. - 20.11.2019 v Beogradu je CREA pro sodelovala kot partner konference z dvema predavanjema. Govorca sta bila Uroš Valant z predavanjem "Prediction of good patterns for future sales using image recognition" in Andrej Guštin z predavanjem "Digitalize your Customer's Journey with Cross-Channel Data Integration". Letošnja konferenca je bila razdeljena na 3 različne panele in sicer tehnični, poslovni in kickstarter panel, udeležilo pa se jo je preko 300 udeležencev.

Novice