Balkan BA Conference 2019

11. in 12. oktobra 2019 bo v Bepgradu v srbiji potekala že 5 BBA konferenca. Gostitelj konference je IIBA Serbia. Pričakuje se več kot 200 udeležencev z vsega sveta, ki bodo s številnimi predavanji in izkušnjami delili znanje, izkušnje, izzive, vizijo in delavnice v okviru skupne teme z naslovom "Real Life Business Analysis".

Microsoft Data Analytics Partner

Veseli smo, da lahko objavimo naše srebrno partnerstvo z Microsoftom za analizo podatkov. Microsoftovo srebrno partnerstvo je raven akreditacije oziroma kompetenca, podeljena samo Microsoftovim partnerjem z dokazano uspešnost pri uvajanju uspešnih, visokokakovostnih projektov na različnih poslovnih področjih in panogah.

Kako pripraviti dober RFP

Glavni cilj delavnice je, da vidimo, kako premostiti razkorak med poslovnim pogledom potreb na eni strani in med informacijsko-tehničnim pogledom na funkcionalnost na drugi strani in to na način sodelovanja, dopolnjevanja in medsebojnega razumevanja.
Delavnica temelji na usmeritvah in izhodiščih, ki so pomembna za dobro pripravo povabila k oddaji ponudbe (RFP). Dober RFP namreč demistificira “črne skrinjice” digitalne/IT rešitve in storitve tako, da jih razčleni na posamezne sklope, ki jih je mogoče obvladati in ovrednotiti.

CREA pro smo bili govorci na AI2FFUTURE

Konferenca v Zagrebu z nazivom AI2FUTURE je postala instantni uspeh v prestolnici naše sosede in letos jo je v dveh dneh obiskalo preko dvesto udeležencev. Predavatelji iz različnih držav so predstavili zadnja dognanja s področja umetne inteligence in strojnega učenja, s ponosom pa lahko objavimo, da smo bili med povabljenci tudi mi.

Novice