Napovedovanje prometa

CREApro je v sklopu DARS-ovega projekta “Sistem kratkoročne in dolgoročne napovedi prometa s pomočjo algoritmov umetne inteligence”, ki ga izvaja skupaj z Inštitutom za računalništvo Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerz v Mariboru, pričela z razvojem algoritmov strojnega učenja in napovedi na osnovi umetne inteligence.

Nagrada Feniks 2022

Družba CREApro se je s svojim projektom uvrstila  med nominirance za nagrade Feniks 2021 -  za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja. Zmagovalno podjetje bo razglašeno na dogodku Nagrada Feniks – Čas je za poslovno preobrazbo, ki bo 30. marca 2022 s pričetkom ob 9:30 uri hibridno potekal v prostorih Gospodarske Zbornice Slovenije  in na daljavo (online).

Dan odprtih podatkov

Dan odprtih podatkov je mednarodni vsakoletni dogodek za ljubitelje podatkov, ki z uporabo odprtih podatkov povezujejo in gradijo rešitve zapletenih družbenih vprašanj skupaj z zainteresirano javnostjo. Letošnji Dan odprtih podatkov bo uradno zabeležen v petek, 4. marca 2022, s pričetkom ob 10:00 uri in bo že dvanajsti po vrsti.

ISO 9001

CREApro  je pridobila certifikat ISO 9001:2015 za področje vodenja kakovosti.

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju vodenja kakovosti izkazujemo zavezo podjetja k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za zagotavljanje zadovoljstva poslovnih partnerjev.

Novice