EK Water Blocks

Slovensko podjetje EK Water Blocks je vodilni proizvajalec rešitev vodnega hlajenja računalniških procesorjev in pomnilniških naprav, ki jih uporabljajo v več kot 30 državah. Zaradi hitre rasti se je podjetje kmalu soočilo z izzivom, kako čim bolj učinkovito naslavljati poizvedbe in zahtevke strank. V EKWB-ju so rešitev videli v optimizaciji in avtomatizaciji procesa podpore strankam. V sodelovanju z Microsoftovim partnerjem, podjetjem CREApro, so z uporabo strojnega učenja in Azure AI prišli do rešitve, ki omogoča hitrejše storitve in povečuje zadovoljstvo strank.

Navigator Slovenija 2020

V sklopu petega webinarja serije »Navigator Slovenija 2020« bosta gosta Daniel Abbou, direktor nemške zveze za umetno inteligenco KI Bundesverband e.V., in Mitja Trampuž, predsednik iniciative AI4SI in direktor CREApro, spregovorila o aktualnih trendih na področju umetne intelligence (UI) ter njenega pomena za mala in srednja podjetja (MSP) v Evropi.

EA & Risk Exchange Conference

Izkoristite najboljše prakse za definiranje in upravljanje arhitekture podjetja in upravljanje tveganj z namenom, da pospešite poslovno preobrazbo vaše organizacije. Spoznajte najnovejše tržne trende, izzive in praktične rešitve, da pridobite znanje in orodja za podporo pobudam digitalne preobrazbe vaše organizacije. Iz udobja svojega doma izberite virtualni dogodek, ki najbolj ustreza vašim interesom, in se seznanite z vodilnimi strokovnjaki za arhitekturo podjetja in obvladovanje tveganj.

Med 3. in 5. novembrom 2020 bo potekal globalni virtualni dogoidek EA & Risk Exchange Conference. Konferenca ima 2 vsebinska sklopa: 

Brezplačni seminarji AI

Za vse, ki jih zanima, kaj je umetna inteligenca (AI), kaj je mogoče (in ne mogoče) z umetno inteligenco narediti in kako vpliva na naše življenje - brez zapletene matematike ali programiranja je na voljo spletna platforma Elements of AI, kjer so objavljeni brezplačni spletni tečaji namenjeni tako osnovnemu razumevanju in spoznavanju z AI, kot pridobivanju znanj za izgradnjo modelov AI. Spletni seminarji so na voljo v različnih svetovnih jezikih.

Novice