O nas

CREApro je podjetje za izboljšanje poslovnih rešitev in uspešnosti poslovanja. Naše temeljno prepričanje je, da je uspešnost mogoče načrtovati in razvijati. Naša naloga je pomagati podjetjem, da s svojimi aktivnostmi, ki ustvarjajo vrednost, dosežejo izjemne rezultate – kar pomeni, že v osnovi oblikovati procese tako, da bodo le-ti imeli večjo vrednost za stranke, zaposlene in lastnike. Sodelovali smo že z različnimi podjetji in naše poslanstvo je, da pri vsakem sodelovanju dosežemo prave rezultate

Sodelujemo z različnimi podjetji z namenom, da bi občutno izboljšali učinkovitost njihovih poslovnih procesov. CREApro z inovacijami v poslovnih procesih in odličnostjo zanesljivo pripomore k doseganju poslovnega uspeha v kateri koli organizaciji. Osebje, procese, podatke in tehnologije obravnavamo celostno, kar nam v kombinaciji s pragmatičnim in nepristranskim pristopom pomaga pri iskanju inovativne in prave rešitve.

Preverjen pristop, ki ga CREApro uporablja, izhaja iz najboljših praks s področij vodenja poslovnih procesov in inovacij, ki ga vodijo izkušeni panožni strokovnjaki. Naše izkušnje izhajajo iz resničnega sveta – iz vodenja podjetij, inovacij, poslovanja, informacijske tehnologije in podatkovne znanosti; mi smo ljudje, ki smo vse to dejansko preizkusili.

Pri vsakem sodelovanju  se učimo z našimi strankami in naše stranke se pri vsakem sodelovanju učijo skupaj z nami. Smo podjetje, ki se nenehno izpopolnjuje in uči: in to delamo hitreje od ostalih.

Ste pred pomembnim korakom poslovnega strukturiranja? Uvajate ali prenavljate ERP informacijski sistem?
Stopite z nami v stik

Naša ekipa nenehno nadgrajuje znanja in veščine, kar izkazujemo tudi s strokovnimi certifikati in članstvom v različnih združenjih.

ISO 27001
ISO 9001
IIBA CCA

Microsoft Data Analytics Partner

Microsoft Silver Data Analytics


Družbeno odgovoren delodajalec

DRUZBENO ODGOVOREN DELODAJALEC />