Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletne strani

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani www.creapro.si in podstraneh so informativne narave. V družbi CREApro d.o.o. se trudimo zagotavljati nemoteno delovanje spletnih strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. CREApro d.o.o. ne odgovarja za morebitne napake in nemoteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletnih straneh www.creapro.si.

Informacije in gradiva na spletnih straneh www.creapro.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe CREApro d.o.o. ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v te spletne strani.

Predmetno pravno obvestilo lahko CREApro d.o.o. kadarkoli spremeni ali izbriše brez predhodnega obvestila.

Politika zasebnosti

Vaše osebne podatke obravnavamo zaupno in v skladu z zakonskimi predpisi o varstvu podatkov in to politiko zasebnosti. Uporaba naše spletne strani je običajno mogoča brez posredovanja osebnih podatkov. Če se na naših straneh zbirajo osebni podatki (na primer ime, naslov ali e-poštni naslov), to poteka vedno na prostovoljni osnovi. Ti podatki ne bodo razkriti tretjim osebam brez vašega izrecnega soglasja.

Upoštevajte, da ima lahko prenos podatkov po internetu (na primer pri komunikaciji po elektronski pošti) varnostne ranljivosti. Popolna zaščita podatkov pred dostopom tretjih strank ni mogoča.

Piškotki

Spletne strani delno uporabljajo tako imenovane piškotke. Piškotki ne škodujejo vašemu računalniku in ne vsebujejo virusov. Piškotki se uporabljajo za izboljšanje uporabniške, učinkovite in varne naše ponudbe. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in shranjene v vašem brskalniku. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, so tako imenovani "session cookies". Na koncu vašega obiska se bodo samodejno izbrisali. Drugi piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Ti piškotki omogočajo, da ob naslednjem obisku prepoznamo vaš brskalnik. Brskalnik lahko nastavite tako, da boste obveščeni o nastavitvi piškotkov in piškotkov samo v posameznih primerih dovoli, sprejema piškotke za določene primere ali na splošno izključi in aktivira samodejno brisanje piškotkov ob zapiranju brskalnika. Onemogočanje piškotkov lahko omeji funkcionalnost tega spletnega mesta.

Ponudnik strani samodejno zbira in shranjuje podatke v tako imenovanih datotekah strežniških dnevnikov, ki nam jih vaš brskalnik samodejno posreduje. To so vrsta in različica brskalnika, operacijski sistem, URL, ime gostitelja, čas zahteve. Teh podatkov ni mogoče dodeliti določenim osebam. Pridržujemo si pravico, da te podatke naknadno preverjamo, če imamo sum o nezakoniti uporabi.

Stik z nami

Če nam pošljete poizvedbo ali prijavo prek kontaktnega obrazca ali elektronskega sporočila ali vzpostavite osebni stik z našimi sodelavci, bodo vaši podatki iz obrazca za poizvedbo, prijavo ali elektronskega sporočila, vključno s kontaktnimi podatki, ki ste jih tam poslali ali posredovali, shranjeni za obdelavo zahteve in v primeru nadaljnjih vprašanj. Teh podatkov ne bomo delili brez vašega soglasja razen v primeru dogodkov ali seminarjev, ki jih izvajajo tretje osebe in potrebuje te podatke za izvedbo dogodka ali seminarja. Osebne podatke, ki bi jih posredovali v poizvedbi, prijavi na dogodek ali seminar ali izpopolnjevanje ali v prijavi na razpis za zaposlitev, hranimo še pet let po zaključku dogodka, izpopolnjevanja ali razpisa na katerega se prijavljate in jih po poteku tega roka izbrišemo. Priloge in dokazila o izpolnjevanju razpisnih pogojev neizbranih kandidatov za zaposlitev pobrišemo v roku 30 dni po zaključku razpisa. 

Prejemanje novic - novičnik

Če želite prejemati občasne novice, strokovne vsebine in vabila na specializirane dogodke prek elektronske pošte, potrebujemo od vas ime, e-poštni naslov in podatke, ki nam omogočajo, da preverimo, da ste lastnik navedenega e-poštnega naslova in da se strinjate s prejemom novic. Nadaljnji podatki se ne zbirajo. Te podatke uporabljamo izključno za dostavo zahtevanih informacij in jih ne posredujemo tretjim osebam. Svoje soglasje za shranjevanje podatkov, e-poštni naslov in njegovo uporabo za pošiljanje novic lahko kadar koli prekličete, na primer prek povezave "Odjava" v sporočilu.

Informacije, odpoved in izbris

Kadar koli imate pravico do informacije o shranjenih osebnih podatkih, njihovem izvoru in prejemniku ter namenu obdelave podatkov, kot tudi pravico do popravka ali izbrisa teh podatkov. Za dodatne informacije o osebnih podatkih nas kadar koli kontaktirajte na naše kontaktne podatke.